toto

Casinos Station Nggolek tilas pindho ing Las Vegas

Rencana kasebut wis suwe ditindakake, nanging ambisi perusahaan kasebut pungkasane mulai dibentuk. Kanthi rencana konkrit kanggo pangembangan anyar lan prospek sing apik banget, Red Rock ndadekake proyek gedhe iki katon kaya dolanan bocah.

Pangembangan Anyar
Perusahaan induk Station Casinos – Red Rock Resorts (RRR) – minangka perusahaan sing diperdagangkan kanthi umum lan kaya ngono, telpon Togel HKG penghasilan ing pungkasan saben waktu. Rencana kanggo “ganda jejak kaki” perusahaan ing Las Vegas bali paling ora menyang Panggilan Penghasilan Q3 2021, transkrip sing isih kasedhiya ing situs web Motley Fool. Nalika iku Lorenzo Fertitta, Wakil Ketua RRR, sing menehi komentar babagan ekspansi perusahaan, nambahake manawa rencana kasebut “njupuk jantung saben properti lan ngedol sisa real estate ing sekitar situs pangembangan kasebut”.

Strategi kanggo tuku tanah sing wis diatur lan nandur modal ing wektu sing tepat wis dadi pokok saka rencana perusahaan, lan Las Vegas Review-Journal saiki nglaporake manawa ana wektu kanggo tikel tikel jejak Las Vegas perusahaan, kanthi 2030 minangka target bisa kanggo ngrampungake iku. Rincian laporan eksklusif sing RRR ngrancang total enem proyèk anyar, yaiku carane ngrancang kanggo ngrampungake tujuane kanggo nggandake ngarsane Las Vegas, lan menehi kritik saka gagasan kepungkur lan saiki, eksekutif, uga investor, tetep bullish ing perusahaan. prospek.

Rencana Wutah
Mbokmenawa salah siji saka enem proyek sing paling cedhak karo saiki yaiku proyek Durango. Iku rencana saka 2008, lan tanah iki diduweni dening Station wiwit 2000, kang mung dadi kanggo nuduhake yen perusahaan tuku tanah, iku Slot Gacor paling mbokmenawa bakal dadi investasi dhuwit-nggawe cepet utawa mengko. Resor Durango sing bakal teka bakal ana ing South Durango Drive, mula jenenge sementara. Iku dijadwal kanggo pungkasan 2023 utawa awal 2024 tanggal Bukak, lan miturut plans disetujoni dening Komisi Clark County, kita bisa nyana casino karo kira-kira 80.000 kothak meter, uga hotel karo luwih saka 200 Rom.

plans liyane ngandika kalebu redevelopment lengkap perusahaan hotel-casino ing Tropicana Avenue, 260-kamar Wild Wild West. Iki tegese panyiapan kasebut kudu ditutup lan dibongkar sadurunge karya pembangunan anyar bisa diwiwiti. Cetha wiwit Juli ana telung properti liyane sing bakal dibongkar – Stasiun Texas, Fiesta Henderson, lan Fiesta Rancho, nanging tanahe bakal didol kabeh. Lan panyiapan papat jangkep dhaftar Camping bakal jettisoned, lan sing property Cactus Avenue perusahaan.

Iki bisa uga katon rada kontra-intuisi – perusahaan adol papat aset, nanging iki Togel Sidney mbukak kemungkinan kanggo tuku tanah anyar lan miwiti pembangunan anyar sing isih ana. Penting kanggo dicathet yen mung amarga perusahaan induk RRR wis mutusake kanggo tuku tanah kasebut, ora ateges bakal langsung digunakake minangka latar kanggo pangembangan anyar. Kanthi gaya tuku lan nandur modal mung nalika wektune pas, ditambah karo prospek bullish sing diluncurake perusahaan, nanging bisa uga dadi taruhan sing aman.